Ensiki tarvitaan suht ohueksi leikattu lohifile
Mausta fileet suoalla ja laita niiden päälle tuorejuustoa. Itse käytin mustapippurilla maustettua.
Ja levitä sitä ihan reilusti
Nyt rullaa fileet pieneksi rullaksi ja kiedo niiden ympärille 3-4 viipaletta pekonia. Jos laitat pekonit kunnolla ja tiiviisti lohirullan ympärille, ne pitävät kyllä lohen ehjänä myös grillissä.
Sitten paistat suoralla grillauksella hiilten päällä suht useasti kierrittäen, jotta pekonit tulevat rapeiksi jokapuolelta.
Variaatioita: 1) jos haluat kalan maistuvan enemmän, niin jätä pekoni pois ja laita vain tuorejuusto lohirullan sisälle
2) Laita lohifileen päälle tuorejuustoa ja pekovi, mutta älä rullaa sitä, vaan anna kaikkien olla päällekkäin. Tässä versiossa ei pekonit tule rapeiksi (ilman että paistaa ne erikseen)
Hyvää ruokahalua!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti